aparate foto profesionale

luni, 20 august 2012

Poliţiştii bihoreni şi cei ungari, formează patrule mixte, în zonele turistice


Pentru al cincilea an consecutiv, Inpectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor a adresat Căpităniei de Poliţie a Judeţului Hajdu – Bihar, Ungaria, invitaţia de a forma două patrule mixte româno – maghiare, care vor activa în zonele turistice ale judeţului Bihor, în perioada 10 august – 30 august a.c.. În acelaşi timp, doi agenţi de poliţie din cadrul poliţiei bihorene vor fi prezenţi în staţiunea Hajdúszoboszló din judeţul Hajdu - Bihar, Ungaria, pentru a forma alte două patrule mixte. 

În urma succesului activităţilor desfăşurate în comun de reprezentanţii celor două instituţii pe parcursul a patru ani, acţiunea din acest an este menită să prevină victimizarea turiştilor români şi maghiari, vizând, totodată, compatibilizarea modului de acţiune a poliţiştilor din cele două judeţe învecinate. 

Patrulele comune româno – ungare vor acţiona, în judeţul Bihor, în zona turistică montană - în Parcul Natural Apuseni, zona carstică Padiş şi Valea Boga, puncte de atracţie importante pentru turişti. 

Totodată, în aceeaşi perioadă, poliţiştii bihoreni vor acţiona în patrule mixte alături de colegii maghiari în ştrandul Hajdúszoboszló - Ungaria, unul dintre cele mai mari ştranduri în aer liber din estul Europei, cu un mare aflux de turişti români în sezonul estival.

sursa: comunicat Politia Română
beius-stiri.blogspot.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Loading